+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Megmunkálás

Táblanyomtatás

Egyedülálló, a táblanyomtatás legmagasabb sztenderdjeinek is megfelelő OCE Arizona 460XT UV nyomtatónkkal 1440 DPI felbontással, 2500 széles 3050 mm hosszú síkágyas asztalon precízen tudunk nyomtatni táblás és tekercses anyagokat egyaránt. Így mind reklámeszközök, mind a nagyméretű POS eszközök, mind pedig az irodai dekorációs és belsőépítészeti felületek nyomtatására van lehetőség telephelyünkön.

A nyomtatónk expressz módban 34,2 m2 / óra a nyomtató kapacitása, de speciális esetben „High Definiton” módban, ahol nagyon precíz nyomtatásra van szükség – például kisméretű ajándéktárgyak esetében – a nyomtatási kapacitás 5,2 m2 / órára csökken. A két mód között még nagyon sok nyomtatási lehetőség van.

Mivel lehetőségünk van, hogy többször nyomtassunk több rétegben egy felületre, akár komoly struktúrákat is kialakíthatunk, valamint információs tábláknál kiválthatjuk a „Braille” íráshoz használt utólag préselt golyókat 12 réteg nyomtatással.

Víztiszta felületekre hátulról tudunk tükörképben nyomtatni. Így szemből festett üveg hatását kelti a felület. Nem átvilágítós felületeknél, például fal-, vagy bútordekoráció esetében elég, ha a színes nyomat mögé egy fehér záró réteget nyomtatunk.

Átvilágítható közvetlen nyomatoknál, hogy egy oldalról ne legyen nagy a színterhelés, a színes nyomat után egy fehér réteggel lezárjuk, majd a fehérre nyomtatjuk a következő színes réteget, így átvilágításnál is marad az élénk grafika, szemből pedig nem sötét a nyomat a színterheléstől.

További információkért és referenciákért érdemes ellátogatnod testvéroldalunkra, a Tablanyomtatas.com-ra is, amit azért hoztunk létre, hogy ezt az önmagában is jelentős üzletágunkat önálló egységként kezeljük, és így is elérhetővé tegyük leendő ügyfeleink számára.

  Kapcsolatfelvétel

  10 + 11 =

  Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

  Cím

  Megaplex Kft.
  Adószám: 23790207-2-43
  1238 Budapest, Oázis utca 3.

  Kapcsolat

  info@plexi.hu
  +36 1 950 4735