+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Megmunkálás

Síkágyas kivágás

Leguniverzálisabb síkágyas megmunkáló központunk, a SUMMA F2630-as a síkágyas kivágás alapfeladatainak ellátásán túl számos különleges igényt is képes kielégíteni.

Kamerával és lézerrel ellátott szerszámbefogója lehetővé teszi a pontos beállítást akár emberi segédlet nélkül, ha a nyomtatott nyersanyag el van látva a gép számára értelmezhető referenciapontokkal. Ennél fogva nagy pontossággal, precízen lehet vele dolgozni. A megfelelő beállítások után a gép teljesen automatizált.

Elsősorban kivágásra, de mellette bígelésre, bemetszésekre, CNC megmunkálásra alkalmas berendezésünkkel nem csak a reklámipar, de a könnyűipar számos területéhez kapcsolódó különféle eszközök bérgyártását is tudjuk vállalni. Ezen kívül az egyedi igények kielégítése végett egyéb termékek elkészítése is megoldható a segítségével.

A gép teljes felületén vákuumasztallal rendelkezik a biztos működéshez. Emellett a 2600 mm széles és 3050 mm hosszú megmunkáló felület futószalaggal továbbítja a táblás és tekercses anyagokat egyaránt. Képzett kezelőszemélyzettel és magas minőségű anyagokkal könnyen biztosítható a megrendelő elvárásainak megfelelő végeredmény.

A SUMMA F2630-as vágógépnek olyan helyiséget építettünk, amiben egy 6000×2000 mm-es táblát is mindkét irányból meg tud munkálni. Így a nagyformátumú megrendelések gyors és precíz kivitelezése sem jelent problémát.

Megmunkálási lehetőségek:

  • műszaki rajzok készítése tollal
  • fóliavágás, tekercses anyagok vágása
  • kreatív papírok, karton kivágás
  • hajtásvonalak készítése (bígelés)
  • habosított, hajlítható anyagok vágása „V” késsel
  • vágások fix késekkel
  • rezgőkéses vágás
  • CNC megmunkálás

További információkért és referenciákért érdemes ellátogatnod testvéroldalunkra, a Kivagas.hu-ra is, amit azért hoztunk létre, hogy ezt az önmagában is jelentős üzletágunkat önálló egységként kezeljük, és így is elérhetővé tegyük leendő ügyfeleink számára.

Referenciák

Kapcsolatfelvétel

11 + 12 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735