+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

POS eszközök

Egy üzletbe belépve számtalan inger éri a leendő vásárlót, így nagyon fontos, hogy különböző POS eszközök segítségével ki tudd emelni termékeid a versenytársak közül. Egy jól megkomponált és elkészített, a márka kommunikációjával és brandjével designban harmonizáló POS eszköz gondoskodik róla, hogy a vevőkben, de még a vásárlási szándékkal nem rendelkezők fejében is tudatosodjon márkád és annak üzenete.

Minden árunak, márkának és vállalkozásnak mások az igényei, máshogyan ajánlott megszólítania az embereket. Ezért mi is testreszabott POS megoldásokat kínálunk neked, amivel hatékonyan megnyerheted magadnak a vásárlóidat! Nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziádat, és ránk bízhatod a részleteket!

A tervezéstől a gyártásig bármilyen POS eszközt meg tudunk valósítani, legyen ez egyszerű LED világítással ötvözött display, hangra, mozgásra, gesztusokra működő interaktív reklámhordozó vagy bármi más. Egyre keresettebbek a digitális reklámfelületek is, ahol a médiatartalom egyszerűen frissíthető. Ezekkel kapcsolatban is tudunk segíteni neked. A piacon legmodernebbnek számító nagyformátumú gépeink lehetővé teszik, hogy a lehető legjobb minőségben, a legjobb ár/érték aránnyal tudjunk valóra váltani elképzeléseidet.

A plexi.hu eddig is több elismerést és nemzetközi díjakat kiérdemlő megoldással szolgálta a POS termékek piacát. Teljesítményünket a legnagyobb világmárkák is elismerik. Folyamatosan törekszünk az innovációra, hogy mindig a piac élmezőnyében maradjunk.

Termékkategóriák

A különböző áruk elhelyezése kulcsfontosságú! Ennek pedig az egyik legszebb formáját a showcase-szek kínálják, amiket a hétköznapi nyelvben gyakran vitrinnek is neveznek. Egy showcase-t különlegessége, exkluzivitása folytán egyetlen vásárló sem tud figyelmen kívül hagyni. Igazi vendégmarasztaló, ami szinte észrevétlenül képes hangsúlyt adni a környezetének is.

Az általunk készített showcase-ek a legszélesebb skálán mozognak, hiszen gyakori az igény az egyedi kivitelezésre. A showcase-ekbe lehet tenni különféle LED világításokat, hidraulikát, mozgató motorokat, hogy csak néhány nagyon gyakori kérést említsünk azok közül, amikkel napi szinten találkozunk. A lehetőségeink azonban ezeken jóval túlmutatnak, hiszen készítettünk már díjnyertes showcase-eket valódi világmárkáknak is.

Az álló displayek külön jellegzetességei, ékkövei lehetnek a boltunknak. Megvalósításuktól függően lehet a kihasználhatóságukat, vagy a jelenlétük erejét is fokozni. A 360 fokos displayek ideálisak “szigetek” kialakítására, de akár önállóan is megállják a helyüket. Mivel itt a felhasználható felület viszonylag nagy, így egy kampány központi elemei is lehetnek. Nyugodtan elfelejtheted az unalmas kockákat és hasábokat! A design lehetőségei a formát tekintve szinte végtelenek, hiszen a legkülönlegesebb formákat is képesek vagyunk megtervezni és kivágni, meghajlítani, megformázni, de már meglévő displaykereteket is képesek vagyunk új külsővel ellátni.

A fali, függő displayek nem csak a kiemelésben, de helytakarékosságban is nagyon sokat tudnak segíteni. Amikor a földön és a polcokon már minden hely elfogyott, egy függő fali disply-nek még mindig van hely. Előfordulnak szinte mindenhol, akár a kínáló sorok közt, kasszáknál, de még akár egy saját falrészt is el lehet különíteni nekik. Mivel szemmagasságban helyezik el, ezért amint találkozik vele a vásárló, szinte már nyúl is a kihelyezett áruért. Költséghatékony és célratörő display-változat, de a többi társához hasonlóan itt sem kell visszafognod magad, ha különlegesebb formát szeretnél adni neki.

A POS eszközök alapvető célja, hogy egy kiemelt termékre, termékcsaládra irányítsák a reflektorfényt, de ehhez nem mindig van szükség nagy dolgokra. Az asztali displayek, amik kínáló pultokon, kasszáknál, de egy kiállítási standon is ugyanolyan eredményesen működnek, mint nagyobb társaik a maguk környezetében. Legnagyobb előnyük, hogy kis méretük miatt szinte bárhol elhelyezhetőek, könnyen mozgathatóak és ez által a legrugalmasabban felhasználható kellékek lehetnek a kezedben.

Egy jó kapudekorációval az üzenetedet már a boltba való belépéskor átadhatod a vásárlóknak. Felhívhatod a figyelmüket egy új termékre, promócióra és így kampányod sikerét már itt megalapozhatod. Ráadásul egy kapudekoráció kiválóan alkalmas arra is, hogy elrejtsd a lopásgátló kapukat, vagy épp hogy egyszeri üzenetek helyett üzleted brandjét hangsúlyozd egy tartós, strapabíró és esztétikus állandó kapudekorációval.

Természetesen egy jól elhelyezett kapudekoráció kiváló reklámhordozó lehet forgalmas belső terekben, mozgólépcsőknél vagy folyosók bejáratánál elhelyezve is. Jól kombinálhatóak különböző displayekkel, információs állványokkal, de akár egész díszletet is építhetsz köréjük. Leendő vásárlóid biztosan értékelni fogják ezeket a különleges megoldásokat.

Az információs állványokon különböző információkat vagy márkaüzeneteket jeleníthetsz meg és adhatsz tovább. Segíthetnek az ügyfeleknek tájékozódni, gyors pontos döntéseket hozni, növelni az értékesítési volument és könnyíteni a kiszolgálást. Egy jól elhelyezett szép és praktikus információs állvánnyal a vevők nem érzik magukat elveszve a nagyobb kereskedelmi egységekben, plázákban és szívesebben járnak vissza ezzel is tovább vásárlást generálva.

Kis kreativitással olyan felületeket is fel tudsz használni, amik elsőre nem mindenkinek jutnának eszébe. A padlón elhelyezett padlómatricák, ha okosan használjuk őket és kellően strapabíró, könnyen tisztítható módon vannak legyártva, sokáig tudják segíteni a promóciódat. A padlómatricák ezen kívül képesek lehetnek egyfajta irányítórendszerként is funkcionálni, és bár hosszú üzenetek közvetítésére nem célszerű használni őket, annál eredményesebbek, ha valamilyen meghökkentő, meglepő módon használjuk őket akár más POS eszközök támogatására.

Számos olyan kiegészítő áll rendelkezésedre, amivel az üzletek polcai közt vonhatod magadra a vásárlók figyelmét akár egy árucikket akarsz kommunikálni, akár egy promóciós mechanizmusra szeretnél ráerősíteni. Rengeteg méretben, formában és anyagból lehet elkészíteni ezeket, de mi gondoskodunk róla, hogy a lehető legjobb ár/érték arányban és a lehető leginkább felhasználóbarát módon jussanak el a boltodba.

Ez a fogalom egy nagyon széles spektrumot fed le. A HoReCa mozaikszó a Hotel, Restaurant és Cafe szavak rövidítéséből keletkezett. Ebbe a kategóriába sorolunk minden olyan tárgyat, ami ezekben a vendéglátóipari egységekben megtalálható és rekláminformáció átadására használják. Ezeknek a termékeknek nem csak az adott vendéglátóipari egység arculatához kell igazodniuk, de harmonizálniuk kell a hely hangulatával, enteriőrjével is. Az esztétikus megjelenés és a kivitelezésbeli igényesség alapvető követelmény, amit maradéktalanul kielégítünk.

Ez kiemelt szempont, hiszen ezt a szegmenset a lehető leg sokszínűbb eszköz- és anyaghasználat jellemzi. Gondolj a legkisebb nyomtatott csomagolásoktól a teljesen személyre szabott világítástechnikai konstrukciókig bármire, mi meg tudjuk valósítani.

A digital signage körébe tartozó audiovizuális rendszerek futótűzként terjedtek el a beltéri POS eszközök világában is. Mondják, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Nos, a mozgókép ennél is összehasonlíthatatlanul többre képes. Egy digitális display, interaktív információs felület, egy kamerákkal és más szenzorokkal ellátott játék vagy egy látványos videófal a legerősebb ütőkártya lehet a kezedben, ha a vásárlók megnyerése a cél.

Semmi sem képes úgy bevonni és aktivizálni a vásárlókat, mint egy olyan szerkezet, ami nem csak információkkal és üzenetekkel bombázza, de játéklehetőséget, kapcsolatot kínál és élménnyé teszi a vásárlást.

Ezért megéri befektetni a digital signage rendszerekbe. Sokszorosan megtérül az a vásárlói élmény, amit biztosítanak, ráadásul a rajtuk futó tartalom cseréjével rugalmasan újra és újra használhatóak és mindig frissen tartják üzletünket.

Sokan felismerték ezeket az előnyöket, mi pedig teljes körű szolgáltatást nyújtunk azoknak, akik szeretnék felfedezni ezt a rohamosan fejlődő szegmenset. Vállaljuk a digital signage rendszered megtervezését, gyártását, kiépítését és üzembe helyezését is, így neked nincs más dolgod, mint belevágni a dologba, hátradőlni és élvezni ennek az innovatív technológiának az előnyeit.

Kapcsolatfelvétel

15 + 4 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735