+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Szolgáltatások

Felmérés és tanácsadás

Tapasztalt csapatunk már a projekt indulásakor, a felmérés és tanácsadás szakaszában is segít neked. Számtalan területen vagyunk otthon, akár reklámeszköz-gyártásról, irodadekorációról, műszaki eszközökről vagy egyedi ötletek megvalósításáról van szó. Így a megfelelő kérdéseket tudjuk feltenni neked és az elejétől támogatni tudunk az elképzeléseid kibontásában, kidolgozásában.

Mindenkinek mások az igényei, nincs két egyforma feladat. Ezért neked sem kell feltétlenül beérned a standard megoldásokkal. Nekünk az a célunk, hogy valóban testreszabott megoldást kínáljunk a számodra. Elég, ha megvan a víziód, a többit ránk bízhatod!

Komplex szolgáltatás keretében vállaljuk az előkészítést, az esetleges helyszínbejárásokat, helyszíni felméréseket, a statikai, esztétikai, és szerehetőségi szempontok kiértékelését. Ráadásul a legkorszerűbb 3D technológia segítségével a műszaki felmérés és tárgyszkennelés is gyerekjáték a számunkra. Elkészítjük a szükséges dokumentációt és ajánlásokat tudunk tenni mind az anyagválasztással, mind a gyártási és szerelési technológiákkal kapcsolatban.

Nem kell mindenhez értened! A munkánkhoz tartozik a professzionális tanácsadás, nem csak azzal kapcsolatban, hogy az adott termék vagy ötlet megvalósítható-e, hanem azzal kapcsolatban is, hogy hogyan érdemes megvalósítani, hogy a lehető legjobb legyen a végeredmény.

Kapcsolatfelvétel

5 + 11 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735