+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

Egyedi eszközök

Vannak olyan egyedi eszközök, amikre csak ritkán, különleges esetekben van szükség. Ezért igazán nehéz megtalálni a megfelelő csapatot, aki képes megtervezni és elkészíteni a szokatlan, formabontó elképzeléseidet. Mi épp ezért hiánypótló módon vállaljuk az ilyen feladatokat is, sőt ezekben vagyunk igazán elemünkben.

Ezzel együtt azt fontos mérlegelned, hogy legtöbbször a sztenderd változat gyártásához képest a tervezés és a megvalósítás is több időt vesz majd igénybe. Ez fokozottan igaz, ha olyan területekre kell merészkednünk, amikre még nincsenek ipari sztenderdek és kész forgatókönyvek. Az igazán komplex kérések esetében nem ritkán magunknak kell kifejlesztenünk a szükséges technológiát is. Cserébe biztos lehetsz benne, hogy megcsináljuk a lehetetlent, és olyan terméket hozunk létre neked, amivel senki más nem rendelkezik majd a piacon.

Termékkategóriák

Ide sorolunk mindent, amit egy múzeumban megtalálunk, így a különféle nyomtatott felületeket, információs táblákat, szemléltető eszközöket is. Készítettünk már komplett információs pultokat vagy oszlopvilágítást is, a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával mindig az adott múzeumhoz illően. Nagy figyelmet fordítunk a pontos és precíz megvalósításra, hogy eszközeink ne csak jól nézzenek ki, de időtállóak is legyenek.

A filmforgatásoknál vagy színházaknál használt díszletek készítése mind-mind egyedi tervezést és kivitelezést jelentenek. Sok esetben készítettünk hagyományos, statikus vagy modernebb interaktív, világító díszleteket is, de kaptunk egészen különleges megkeresést teljesen mozgatható díszletre is, melyet hidraulikákkal és motorokkal láttunk el.

Komplett, interaktív játékinstallációknál a részegységeket vagy akár a komplett modult is elkészítjük. Itt olyan eszközökre kell gondolni melyek akció-reakció alapon működnek, vagyis ha az adott feladatott megoldjuk, akár különböző módokon, arra a játék a megfelelő módon reagál. Ezek a reakciók lehetnek különböző fényeffektek, hidraulika és motorok mozgatta változtatások a játéktérben. Itt szintén a teljes tervezéstől a designon át egészen a precíz, pontos legyártásig és installálásig visszük a projectet.

A makettek, modellek szintén az oktatási célú szemléltetést szolgálják. A megrendelői igények rendkívül változatosak lehetnek, de itt is sarkalatos pont a gondos anyagválasztás, valamint a jól kommunikáló megjelenés. A maketteknél ráadásul elengedhetetlen a lehető legaprólékosabb megvalósítás, de nálunk ez alapvetésnek számít.

A reklámiparban folyamatos a törekvés az innovációra, hogy a vásárló mindig új, meglepő ötletekkel találkozzon. Ezért állandóan szükség van olyan speciális reklámberendezésekre, amik maguk is interaktívak, komplexek és a reklámhordozók médiumának határait feszegetik. Ezek az eszközök általában a fenti kategóriák valamelyikét gondolják tovább a vásárlásösztönzés vagy brandépítés szempontjai alapján, de azt is megoldjuk, ha még különlegesebb dologra gondoltál.

Kapcsolatfelvétel

7 + 7 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735