+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

Műszaki eszközök

Az ipar számos területére gyártunk műszeralkatrészeket, élelmiszeripari berendezéseket, orvosi eszközöket és ezekhez kapcsolódó kiegészítőket a legmagasabb ipari és egészségügyi sztenderdeknek megfelelően. A műszaki eszközök szektorában a funkcionalitás mellett elsődleges fontosságú a tartósság, ergonómia és biztonságos használhatóság, amit mind az anyagválasztásban, mind a tervezés és kivitelezés során kiemelt helyen kezelünk.

A műszaki eszközök mindegyikének kivétel nélkül különleges igényeknek kell megfelelniük, speciális funkciót kell betölteniük, vagy egy már kész rendszerbe kell illeszkedniük, így a velük való munka különleges szakértelmet és rugalmasságot igényel.

A felméréshez és tervek elkészítéséhez a legkorszerűbb 3D technológiákat alkalmazzuk, hogy pontos és funkcióját tekintve tökéletes alkatrészeket gyártsunk. A felhasználásra került anyagaink pedig mind rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal és magas minőséget képviselnek, amit a világ minden pontjáról érkező nagyvállalati megrendelőink elégedettsége bizonyít.

Termékkategóriák

Burkolatainkat, előlapjainkat és műszeralkatrészeinket úgy alakítjuk ki, hogy a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan teljesítsenek. Az időtállóság, a funkcionalitás és a biztonság maximalizálása a célunk. Az ergonómia, a felhasználhatóság és teljesítőképesség növelése érdekében precíz design, szakértelem és odafigyelés szükséges. Egy esetleges ipari, munkahelyi balesetnél pedig az előrelátó tervezés valamint a megfelelő alapanyagok megakadályozhatják a további sérüléseket és károkat. Tapasztalt csapatunk mindezeket szem előtt tartva vezet végig a fejlesztés szakaszain és valósítja meg az igényeidnek megfelelő terméket.

Az élelmiszeriparra és a gyógyászatra különleges szabályozások vonatkoznak, hiszen számtalan ember életminősége és általános egészsége függ attól, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen. Ez az a szegmens, ahol nem lehet hibázni. Épp ezért a gyártás során nem elég a tartósságra és az ergonómiára odafigyelni. A fentieken túl elengedhetetlen, hogy ezek az eszközök megfeleljenek a legszigorúbb minőségbiztosítási és egészségügyi előírásoknak is. Ráadásul sokszor különleges feladatokat kell ellátniuk, így ezen a területen a legkülönfélébb formai megoldásainkat kell alkalmaznunk. Elengedhetetlen a precíz és pontos kivitelezés, valamint a gondosan kiválasztott alapanyag.
Mi erre a célra elsősorban PMMA-t, vagyis plexit használunk, ami megfelel a biztonsági előírásoknak, sterilizálható, ózonálló, valamint rendelkezik élelmiszerbiztonsági adatlappal is.

Cégünk alakulása óta foglalkozik hardver- és szoftverfejlesztés keretében elektronikák fejlesztésével és az ezekhez tartozó mikrokontrollerben futó programok készítésével. Ezek az elektronikák és vezérlők teszik lehetővé egyedi rendszereink speciális működését, adnak nekik különleges képességeket és oldják meg az interaktivitást. Mindezt jól integrált, sokoldalú és könnyen kezelhető módon.

Az általunk fejlesztett elektronikák, hardverek és szoftverek a reklámcélú felhasználáson túl a műszergyártásban és komplex, kreatív termékfejlesztési projektek esetében is megállják a helyüket. Több saját szabadalommal is rendelkezünk, és folyamatosan törekszünk arra, hogy az általunk létrehozott eszközök és rendszerek hiánypótlók, és jól integrálhatóak legyenek már meglévő alkalmazásokhoz.

A hardver- és szoftverfejlesztés kapcsán épp ezért egyedi igények szerint is tervezünk és készítünk elektronikákat integrált szoftverekkel. Ezek természetesen előzetes egyeztetéseket, pontosan definiált igényeket és megvalósíthatósági tanulmányt igényelnek, de cserébe valóban olyan terméket alkotunk a számodra, amivel senki más nem rendelkezhet. Ráadásul innentől a sorozatgyártást is nyugodtan ránk bízhatod. Amennyiben tehát ilyen típusú eszközre lenne szükséged, keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

1 + 11 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735