+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

Irodai dekoráció

Merj merészen gondolkodni! Grafikus- belsőépítész- és gyártócsapatunkra a teljes irodai dekoráció tervezését, kivitelezését és installálását is rábízhatod. Változatos referenciáink segítenek az elképzelések megfogalmazásában, a többit pedig ránk bízhatod. Kollégáink mindenben rendelkezésedre állnak.

Hiszünk benne, hogy egy jól strukturált és berendezett, kényelmes és szép irodában sokkal jobban lehet dolgozni. Szerencsére a piacon is egyre nagyobb az igény a kellemes irodai környezetre, növényekkel tarkított belső terekre, zöldfalakra, így erre is sokféle lehetőségeket kínálunk.

Más részről irodád egy reprezentatív tér is, aminek közvetítenie kell céged filozófiáját üzletfeleid és munkavállalóid felé is. Ezt felismerve egyre többen döntenek úgy, hogy az irodai dekorációt tudatosan használják erre a célra. Így megkeresnek minket kifejezetten kreatív, formabontó, a reklámeszközök világából is bőven merítő kérésekkel.

Legyen bár szó a legkonzervatívabb, vagy a leg extravagánsabb irodabelsőről, mellettünk nem érhetnek meglepetések, hiszen kollégáink a legkorszerűbb 3D-s technológiákat használják a felmérésre, a tervek elkészítésére és a bemutatásra is. Ezen kívül mintagyártásokra is van lehetőség, amik a telephelyünkön, vagy a leendő irodai enteriőrödben is megtekinthetőek.

További információkért és referenciákért érdemes ellátogatnod testvéroldalunkra, az Irodadekor.hu-ra is, amit azért hoztunk létre, hogy ezt az önmagában is jelentős üzletágunkat önálló egységként kezeljük, és így is elérhetővé tegyük leendő ügyfeleink számára.

Termékkategóriák

Amikor azt mondjuk, hogy teljes körű irodai dekoráció, akkor valóban a legnagyobb válaszfaltól a legkisebb szög beveréséig, a bútoroktól kezdve a világításon át a díszítésig mindenre gondolunk. Nagy tapasztalatunk van a különböző enteriőrök megtervezésében és felépítésében. Munkánkkal még a legnagyobb vállalatok is mindig maximálisan elégedettek voltak.

Mondják, az első benyomás a legfontosabb. Így egy nagy műgonddal kialakított irodához méltó recepció is dukál. Ennek a kialakítását is vállaljuk legyen szó egy egyszerű, de szép recepciós pultról, valami színpadiasabb, kulisszás megoldásról vagy monitorfalakkal és digitális irányítórendszerrel ellátott fogadótérről.

Sok ügyfelünk szeretné logóját, szlogenjét is megjeleníteni az irodatérben. Ezt falnyomatok és nyomtatott tapéta formájában is meg tudjuk oldani, de szívesen csinálunk meg merészebb dolgokat is. Hihetetlen hatása lehet például egy beltérben elhelyezett világító betűkből álló vagy plasztikus feliratként elhelyezett céges logónak a tárgyalónk falán, vagy cégünk székhelyének várójában.

Feliratokat, grafikákat bármilyen felületre tudunk készíteni, partnereink pedig örömmel élnek a lehetőségekkel. Gyakran díszítjük az irodáikat teljes falakat beborító grafikák nyomataival, de ha arról van szó, bútorokat vagy épp a recepciós pultot is el tudjuk látni nyomtatott grafikákkal.

Az irodai terek tagolására bevett gyakorlat az üveg, vagy átlátszó plexifalak elhelyezése. Ezeket a felületeket, vagy épp a bejárat üvegfelületeit általában fóliázzuk a megbízó vállalat arculatának megfelelően, vagy csak hogy megteremtsük a különleges atmoszférát, amit ügyfelünk elképzelt. Az üvegfólia költséghatékonysága és dekoratív megjelenése miatt kedvelt díszítési forma, de a merészebb ügyfelek számára a gravírozott üvegfelületek, vagy akár az élviágító táblák technológiáján alapuló térelválasztók is elérhetőek.

Kapcsolatfelvétel

5 + 3 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735