+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

Információs rendszerek

A hatékony tájékozódás alapjai a jól felépített információs rendszerek, akár egy szállodáról, egy vállalatról, közintézményről, kórházról vagy bármilyen más létesítményről és annak környékéről legyen szó.

A design, az információ és funkció egyaránt fontos. Ezért egyre többször merül fel, hogy ne csak meglévő modulokból állítsuk össze egy intézmény információs rendszerét, hanem a feladatához mérten testre szabva és szem előtt tartva a későbbi változtatás, bővítés lehetőségét is. Ebben mi maximálisan partnerek vagyunk.

Termékkategóriák

A szállodák és éttermek információs rendszereinél a funkció megtartása mellett a design és az esztétikum az elsődleges. Ezért jól kommunikáló, értelmezhető jelzéseket gyártunk, amik azonban összhangban vannak az adott szálloda arculati elemeivel is. Elengedhetetlen, hogy ezek a jelzések harmonizáljanak szállodád megjelenésével, reprezentatív tereivel, ezért itt gyakran a különlegesebb anyagok dominálnak, mint az üveg vagy akár a fa, és a különböző típusú fémek. Ezeket számos módon, például lézervágással és gravírozással is meg tudjuk munkálni, amivel valóban exkluzív hatást tudsz elérni. Egy-egy ízlésesen kivitelezett szállodai információs rendszer már magában is képes a szálloda hangulatát átadni, így megéri élni a lehetőséggel.

A vállalati információs rendszereknél az egyszerűséget valamint a jó értelmezhetőséget ötvözzük a funkcióval, a tartóssággal és a rugalmassággal. Információs rendszerednek hosszú évekig ki kell szolgálnia a vállalatot, ugyanakkor könnyen változtathatónak, bővíthetőnek és karbantarthatónak is kell lennie. Ezek számunkra is meghatározó szempontok.

Veszélyes üzemeknél a legnagyobb hangsúlyt egy esetleges baleset elkerülésére vagy egy fokozott körültekintést igénylő terület megkülönböztetésére helyezzük. Fontos ezeket a területeket kiemelni a megfelelő jelezésekkel, táblákkal. Ezért sokszor alkalmazunk megvilágított, fényvisszaverő feliratokat.

A közintézmények információs rendszerének tervezésénél szem előtt tartjuk, hogy azok maximálisan beilleszkedjenek az adott épület atmoszférájába, így megőrizzük annak jelegét. Az adott épülettel harmonizáló design mellett lényeges, hogy a rajta elhelyezett információ pontosan, gyorsan és minden körülmények közt jól kivehető maradjon.

A korházaknál az elkészítés során a tartós, jó minőségű anyagok felhasználása elengedhetetlen az időtállóság megőrzése végett, de kulcsfontosságú szempont a higiénia és a könnyű tisztíthatóság is. A korházakba szánt információs rendszereknél a legfőbb cél az azonnali tájékoztatás, információ átadás minden körülmények között, mindenkinek. Ezen a területen gyakran van szükség olyan különleges információhordozókra is, mint például egy braile írással is ellátott tábla, vagy egy világító infótábla. Az ilyen különleges szükségleteket a tervezéstől a kihelyezésig képesek vagyunk kielégíteni.

Kapcsolatfelvétel

2 + 4 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735