+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

Kiállítások, standok

Jelenj meg a legjobb formádban! Minden vállalkozás esetében központi kérdés, hogy milyen képet sugároz magáról, hogyan mutatkozik be egy-egy konferencián, expón, kiállításon. Bár ezek az események sokszor alkalomszerűnek tűnnek, érdemes odafigyelni rájuk. A különleges, figyelemfelkeltő kiállítási standok használata hatalmas lehetőségeket tartogathat céged számára. Ne bízd hát a véletlenre a sikert!

Vállaljuk kiállítási standok tervezését, komplett vagy részegységek gyártását meglévő vagy általunk kidolgozott tervek alapján. Akár valami különleges és látványos dolgot álmodtál meg, akár olyan eszközöket szeretnél, amik bírják a gyakori szállítást, szét- és összeszerelést, mi tudunk segíteni.

Termékkategóriák

Kiállítástól függetlenül egy profi stand már fél siker. Legyen szó akár interaktív standokról, amikben tv, kamera vagy kivetítő berendezések vannak, akár egy pusztán dekorálását, designját illetően kiemelkedő alkotásról. Itt a legkülönfélébb kihívásokkal is találkoztunk már, legyen szó mobil standokról vagy akár egy teljes teherautó guruló installációvá való átalakításáról. Minden megrendelői igényt ki tudunk elégíteni, mind az anyaghasználatot, mind a kidolgozást illetően.

A nyomtatott dekoráció a kiállítási standunk ruhája. Itt a legkülönfélébb grafikákat, feliratokat tudjuk megjeleníteni a standunkon belül és kívül is. A legelterjedtebb nyomtatott dekorációk lehetnek tapéták, vinyl-, vagy sima papíralapúak, de nem ritkák a nyomtatott üveg vagy plexi felületek sem. Ugyanide tartoznak a különböző zászlók, roll-upok és más nagy felületű üzenethordozók is. A csúcstechnológiát képviselő nyomtatónknak hála nálunk mindent egy helyen elintézhetsz.

Az ügyesen megválasztott világítással egy kiállításon azonnal magunkra tudjuk irányítani a látogatók figyelmét. Ezért itt is célszerű kihasználni a különböző LED-es feliratoktól a digital signage-dzsen keresztül a legapróbb világító megoldásokig terjedő sokrétű tapasztalatunkat. Legkorszerűbb felszerelésünkkel és LED-es “beültető” technikánkkal szinte bármilyen világítórendszert el tudunk készíteni és szükség esetén teljesen személyre szabott rendszereket is tudunk készíteni.

A bemutatóeszközök egy kiállítási stand díszei lehetnek. Itt tanácsos időt szánni a megfelelő anyagok kiválasztására és a designra. Tetszés szerint akár LED-es világítással is el lehet látni, vagy akár teljesen interaktívvá is lehet tenni őket különböző modulok, mint például kijelzők és kamerák alkalmazásával. A megjelenésnek csak a képzeletünk szabhat határt. Különböző hazai és nemzetközi partnereinknek a legváltozatosabb dolgokat készítettük már el és várjuk az újabb kihívásokat.

A kiállításokon egy kreatív és meglepő ötlet képes lehet kiemelni a standodat a konkurencia zajából. A látványos, egyedi eszközök képesek megadni neked ezt az előnyt, mi pedig tudunk segíteni, hogy bármit valóra válthass.

Kiállítási standokhoz kapcsolódóan számtalan különleges kiegészítőt gyártottunk már ügyfeleinknek. Ezeken kívül szívesen készítünk speciális bemutató – demonstrációs eszközöket is, amivel a termékeidet színvonalasan és megfelelően szemléltetve tudod bemutatni az érdeklődőknek.

Kapcsolatfelvétel

4 + 12 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735