+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Szolgáltatások

Gyártás

Profi csapatunkat kiváló szakemberek alkotják, akik minden szükséges területen otthon érzik magukat, ha a gyártás kerül szóba. Sok éves, esetenként évtizedes tapasztalatuknak hála nincs olyan kihívás, ami zavarba hozná őket akár egyedi-, akár sorozatgyártásról van szó.

Az ő rutinjuk és tudásuk mellett a nemzetközi szinten is egyedülálló, a legmodernebb technológiákat felvonultató gépparkunk biztosítja az energia- és költséghatékony gyártást, a szükséges precíziót és a folyamatos innovatív megoldásokat.

Szinte bármilyen technológia a rendelkezésünkre áll a gyártmányok megvalósításához. Többek közt vákuumformázás, plexi és más műanyagok hajlítása, lézervágás és gravírozás, CNC megmunkálás, síkágyas kivágás, szemcseszórás, habvágás, táblanyomás, él-polírozás és fémgőzölés, hogy csak a legfontosabb megmunkálási eljárásokat említsük.

Fontos számunkra, hogy termékeink ne csak szépek, de praktikusak és tartósak is legyenek. Ezért a legmagasabb szintű előírások és szabványok szerint dolgozunk a legjobb alapanyagokból. Ez garantálja az első osztályú minőséget és világmárkákat képviselő ügyfeleink elégedettségét.

Kapcsolatfelvétel

9 + 8 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735