+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

Belsőépítészet
és épületburkolat

Ügyfeleink sokszor keresnek meg minket a belsőépítészet körébe tartozó kérésekkel. Akár lakásokról, akár különböző közösségi terekről, irodákról vagy üzlethelyiségekről legyen szó, a legkorszerűbb technológiákkal és innovatív megoldásokkal tudunk segíteni. Csak mond el a kérésedet, és mi az elejétől a végigvisszük a folyamatot.

Belsőépítészet esetén tényleg csak a képzeleted szabhat határt. Legyen szó akár egy térelválasztóról vagy berendezési tárgyról, a legkülönfélébb anyagokból terveztünk és gyártottunk teljesen egyedi enteriőröket. Bármilyen síkfelületre képesek vagyunk nyomtatni és különleges burkolati elemeket, térelválasztókat, speciálisan kezelt és dekorált plexi- és üvegfelületeket is ki tudunk alakítani számodra.

A világítástechnikai eszközök, bútorok, különböző tárolóelemek, faliórák, designtárgyak is részei a belsőépítészet eszköztárának, így természetesen az ezekkel kapcsolatos teendőket is ránk bízhatod. Sőt, saját elektronikai fejlesztéseink akár azt is lehetővé teszik, hogy Bluetooth-on keresztül, vagy érintés nélkül vezérelhesd a világítást és egyéb fogyasztókat.

De miért állnál meg a belső tereknél. A jól megtervezett és kivitelezett épületburkolat gondoskodik a megfelelő hő- és hangszigetelésről, de annál sokkal többet tesz hozzá ingatlanodhoz. Szakértő csapatunk ezen a téren is tud segíteni.

Termékkategóriák

Egyre jellemzőbb, hogy partnereink az irodáik, üzlethelyiségeik, belső tereik kialakítása során nem csak a hatékonyságra figyelnek. Fontos számukra, hogy ezek a terek kellemesek, megnyugtatóak, vagy épp inspirálóak legyenek, vásárlóik, üzletfeleik felé pedig közvetítsék cégük filozófiáját is. Nem csoda hát, ha egyre divatosabbak a nyílt irodák, zöld irodák, különleges megoldások, amiknek a kialakításában mi is partnerek vagyunk. Legyen szó egyedi üveg, vagy plexifalakról, moduláris térelválasztókról, zöldfalakról, nyomtatott fali dekorációról, vagy bármi másról, mi elemünkben vagyunk.

Ráadásul nagy tapasztalatunk van a hangelnyelés és zajgátlás területén is. Elsőre nem is gondolnánk, mennyit segítenek a térbe felfüggesztett, vagy falon elhelyezett akusztikai panelek, akusztikus hangelnyelő falburkolatok irodánk, vagy más tereink zajszennyezésén. Ezek végre megszüntetik az állandó alapzaj idegesítő morajlását és garantálják a megnyugtató csendet.

Irodád, tárgyalótermed, közösségi tereidet azok berendezése teszi igazán használhatóvá, különlegessé vagy stílusossá, mi pedig ebben is tudunk segíteni. Képesek vagyunk bármilyen bútort, pultot, tárolót, de akár egyedi lakberendezési tárgyakat is megtervezni és legyártani. Sem a különleges anyaghasználati igények sem a rendhagyó forma vagy a szokatlan díszítés nem akadály a számunkra. Tartós, szép és praktikus berendezési tárgyainkat ki is helyezzük vagy beépítjük neked. Akár a céged, üzlethelyiséged arculatához illeszkedő bútorokról, akár egy reprezentatív tér vagy egy luxuslakás berendezéséről van szó, számíthatsz a tapasztalatunkra.

Ha a belsőépítészet kerül szóba, nem szabad megfeledkezni a megfelelő világításról sem. Szerencsére képesek vagyunk megbirkózni bármilyen és bármekkora bevilágítandó térrel, így ebben is számíthatsz ránk. Az időtállóság, pontos működés, megbízhatóság és energiatakarékosság érdekében magas minőségű LED-es technológiával szereljük világítástechnikai rendszereinket. Ezen kívül képesek vagyunk okos, automatizációs technológiák integrálására is.

Mindezen túl, nyitottak vagyunk a formabontó dolgokra is, hiszen egy ízléses designlámpa, vagy egy különleges világítórendszer lakásod vagy irodád ékköve lehet. Ilyenkor a legkülönfélébb alaki és technikai megoldásokkal dolgozunk és a legjobb prémium kategóriás LED-eket, valamint teljesen egyedülálló, saját fejlesztésű vezérlőrendszereket alkalmazunk, hogy valóra váltsuk elképeléseidet.

Bár elsőre meglepőnek tűnhet, de egy belső térnek markáns hangulatot, különleges atmoszférát adhatsz egy igényes reklámfelirattal. Céged derengő, exkluzív kivitelű logója, vagy egy szlogen, ami vállalkozásod hitvallását közvetíti, nem csak egy üzlethelységben működik, de irodád, sőt tárgyalótermed is egészen különlegessé teheti. A reklámfeliratok tervezése és készítése az egyik legalapvetőbb szolgáltatásunk. Ezen a téren nem ismerünk lehetetlent, amit a legnagyobb világmárkák köréből érkező partnereink is bizonyíthatnak.

Gyakori a kérés, hogy a belső terekben valamilyen irányítórendszert is kialakítsunk, legyen az egy egyszerű irányítótábla a portánál, vagy akár egy közintézmény teljes információs rendszerének felépítése a vészkijáratokat és a parkolót jelző táblácskáktól a falméretű digitális információs táblákig.

Az általunk tervezett, készített és kihelyezett információs rendszereket, mint minden termékünket a minőségi és időtálló anyaghasználat és a precíz kialakítás jellemzi.

Enteriőrökben gondolkodva a legtöbb embernek valamilyen statikus kép jut elsőre az eszébe, pedig megéri itt is merésznek lenni. A belső tereket szinte életre keltik az ügyesen elhelyezett, látványos audiovizuális rendszerek. Ilyenek például a videófalak, érintőképernyős felületek, azaz a digital signage kínálta lehetőségek, amiben saját fejlesztéseinknek hála mi magunk is úttörőnek számítunk.

Egy logikusan tagolt, jól berendezett, kényelmes és kellemes iroda csodákat képes tenni a munkamorállal és a produktivitással. Ezért ha új irodát szeretnél berendezni, vagy egy már meglévőt akarsz átalakítani, hozzánk bizalommal fordulhatsz. Vállaljuk komplett irodák kivitelezését és felépítését a tervezőasztaltól az utolsó simításokig.

Az irodai dekoráció területén is nyitottak vagyunk az új, szokatlan, innovatív megoldásokra és a különleges kérésekre is, amiket változatos referenciáink is bizonyítanak.

Komplett üzletberendezéssel, üzletek belső kialakításának megtervezésével, gyártásával vagy későbbi felújításával is bizalommal fordulhatsz hozzánk. A külső portáltól egészen a terméktartókig mindent széles anyagválasztékkal (plexi, üveg, fa, fém, karton, bőr, egyéb dekorációs anyagok) tudunk megvalósítani.

Az eladótér megfelelő tagolása, polcrendszereinek kialakítása, a pultok és kasszák, a dekoráció és a világítás megtervezése és kiépítése összetett és nagy körültekintést igénylő feladat. Nem csak arról van szó, hogy mennyire könnyű, vagy nehéz az áru kihelyezése, az üzlethelység takarítása, karbantartása, hanem hogy milyen érzés mozogni, tájékozódni benne. Milyen érzés időt tölteni az üzletedben.

Számtalan olyan apró, de lényeges részletet kell eldönteni, ami mind-mind kihat majd vásárlóid viselkedésére, elégedettségére és végső soron vásárlásaikra is. Ezért érdemes ránk bíznod ezt a kényes feladatot, hiszen profi csapatunk már gyakorlott ezekben a kérdésekben.

Ráadásul a tagoláson, világításon és berendezésen túl bármilyen POS eszközt is el tudunk készíteni a számodra, amik így garantáltan harmonizálni fognak kereskedésed belső tereivel és arculatával.

A jól megválasztott burkolat alapvetően határozza meg egy épület megjelenését és képes teljesen újrapozícionálni azt. Egy jelentéktelen, szürke homlokzat varázsütésre modern, high-tech hatást kelthet, kreatív játékosságot sugallhat, vagy egy luxusmárka prémium érzetét keltheti az utca emberében.

A specialitásunk az úgynevezett átszellőzetett burkolatok építése. Ez napjaink egyik legkorszerűbb épületburkolati technológiája, ami kiváló hő- és hangszigetelési mutatókkal rendelkezik, könnyen, gyorsan és olcsón gyártható elemeket használ, ráadásul ezeknek az elemeknek a moduláris jellege miatt hihetetlenül könnyen szerelhető és karbantartható megoldás.

Az épületburkolati elemeink kültéri UV álló szendvicspanelekből készülnek. Ezeket különböző módokon megmunkálva, többféle rögzítési technológiával tudjuk legyártani és installálni. Ráadásul a paneleket akár egyesével is képesek vagyunk domborítani, áttörni, díszíteni így különleges, művészi igényű homlokzatok építhetőek belőlük, amik már önmagában díszei lesznek egy épületnek.

Kapcsolatfelvétel

12 + 4 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735