+36 1 950 4735 info@plexi.hu

Termékeink

Reklámeszközök

Ha reklámeszközök segítségével szeretnéd láthatóvá tenni vállalkozásodat, akkor a legjobb helyen jársz! A legkisebbektől a legnagyobb cégekig, egyedi üzletektől a legnagyobb franchise-okig bárki igényeit képesek vagyunk kielégíteni. Mindenkinek fontos, hogy kiemelkedjen a reklámzajból és ez által versenyképes tudjon maradni. Ebben segítünk szaktudásunkkal és a legkorszerűbb technológiákat felvonultató gépparkunkkal. Ezeknek hála a reklámeszközök minden formáját kiváló minőségben és a lehető legjobb áron tudjuk elkészíteni.

Nálunk számtalan variáció közül válogathatsz. Ügyfeleinknek legegyszerűbb megoldásként általában a plasztikus, sztirolhabból vágott, festett feliratokat szoktunk javasolni. Ezeket szemből különböző anyagfelületekkel, nyomtatott dekorációkkal lehet díszíteni. Világító változatból az „indirekt” világítású felirat az, ami egyszerűbben kivitelezhető, majd jönnek a „direkt” világító alternatívák, hajlított dobozbetűk, tömör plexiből mart világító tömbbetűk. Divatos és látványos az élvilágító tábla is, amit nyomtatott, illetve utólag dekorált felületekkel díszíthetünk. Ezen a területen is egyre jellemzőbbek a digitális rendszerek, a beépített monitorral, idő- és mozgásérzékelővel, LED világításvezérléssel, vezeték nélküli áramforrással egybeépített konstrukciók.

Elsőre szédítő lehet a számtalan lehetőség, de szakértő csapatunk segít eligazodni közöttük. Ezért érdemes megkeresned minket már az első ötlettel is, hiszen egyből az igényfelmérésnél segíthetünk körvonalazni elképzeléseidet, utána pedig, ha kell, megtervezzük, elkészítjük és ki is helyezzük az általad megálmodott reklámhordozókat.

Termékkategóriák

A világítótáblák fő célja a figyelemfelkeltés, amivel arra ösztönözheted a vásárlót, hogy betérjen a kereskedelmi egységedbe vagy megvásárolja a termékedet. Ilyen módon az egyik legcélratörőbb megoldás, ráadásul viszonylag könnyen kivitelezhető és költséghatékony a hasonló reklámeszközök többségéhez képest.

A világítótáblák megtervezésénél muszáj hangsúlyt fektetni a rajtuk elhelyezett üzenet értelmezhetőségére, a táblák tulajdonságaival harmonizáló design-ra és megvalósításra. Ezen kívül az sem mindegy, hogy hol és hogyan helyezzük ki őket. Mi mindig ügyelünk rá, hogy ezek a részletek mind rendben legyenek, hiszen csak így lehet garantálni, hogy a világítótáblád effektíven tudjon kommunikálni a vásárlóiddal és sokáig ellássa a feladatát.

A világító betűkből kialakított feliratok bármilyen üzletet vagy más létesítményt képesek különlegessé tenni és kiemelni a környezetükből. Ám egy színvonalas, különleges, vagy exkluzív felirat nem csak erre jó, hanem arra is, hogy markáns karaktert adjon hordozójának. Ezek segítségével egy egészen új szinten tudod megjeleníteni céged vagy márkád üzenetét, hitvallását, hangulatát. Napjainkban a vásárlói szokásokat alapvetően az érzelmek és az ilyen üzeneteken keresztül kialakuló kötődés határozza meg, így neked is hasznos lehet élni ezzel a lehetőséggel.

Leggyakrabban különböző színű plexi- és PVC, réz, alumínium és rozsdamentes lemezeket használunk, de nagyteljesítményű kontúrmaróink segítségével és sokéves gyártási tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen anyagból készítünk betűket, betűtesteket, logókat. A világító dobozbetű esztétikus, korszerű és egyben divatos is. Lehet direkt és indirekt megvilágítású, és készülhet nagyfeszültségű neon vagy LED modulok alkalmazásával is.

A világító feliratoknak van egy másik nagyon népszerű csoportja is, az indirekt világító betűk. Ezek, mint ahogy nevük is jelzi nem direkt közvetlen kifelé irányuló világítással vannak ellátva. Ezeknél a betűknél a világítás nem magát a betűtestet világítja meg, hanem a mögöttes részt. Pontosabban ahol a betű fel van helyezve az adott felületre. Itt a világítás a betű hátuljában kerül beültetésre és visszafele világít, így ad egyedi megjelenést a feliratunknak. Ügyesen bánva ezzel a technikával valóban prémium megjelenést kölcsönözhetsz üzletednek vagy akár egy reprezentatív tárgyalónak is.

Nem feltétlenül van szükség megvilágításra, hogy látványos legyen az eredmény. A különböző plasztikus feliratok jó, stílusos és időtálló alternatívát jelenthetnek a számodra, ha kellő gondossággal, minőségi anyagokból készítik el őket.

Plasztikus feliratot sokféle keménységű habból lehet legyártani. Ezek közül a legelterjedtebb a styrodur, de fel vagyunk készülve más igényekre is. Az ilyen plasztikus feliratoknál a megfelelő design megtervezése után a kivitelezésénél a habtáblákból egy előre meghatározott grafika mentén kivágjuk az adott betűket. Ezeket felületkezeljük, hogy simák legyenek, majd előkészítjük a festésre. Amikor mindez megvan, megkapják a kiválasztott szint, majd felhelyezzük a kívánt felületre.

Az élvilágító tábla a reklámeszközök olyan fajtája, ami a plexi fizikai tulajdonságait használja ki. Ha egyik éléről megvilágítunk egy víztiszta plexilapot egy színes fénnyel, akkor az egész lap elkezd az adott színnek megfelelően, halványan világítani. Az élvilágító tábla készítésének folyamán a plexi lap felületébe “belemarunk” egy grafikai elemet vagy feliratot, így ott a fénytörő tulajdonsága megváltozik, a marás mentén „bemattul”. Ez után, ha a megfelelő élét megvilágítjuk, a kimart területen a grafikánk, feliratunk fény hatására opálosan derengeni kezd. Jól látszik tehát, hogy ez a technológia sötétben érvényesül igazán, viszont ott semmi mással össze nem téveszthető atmoszférát kölcsönöz üzenetünknek.

Ha leendő vásárlóid figyelmének felkeltése a célod, bármilyen rendelkezésre álló felületedet praktikus lehet kihasználnod. Bármi lehet az üzeneted hordozója. Erre partnereink általában a különböző nyomtatott dekorációkat használják. A hétköznapi megrendeléseink közé tartozik a különböző papír, fém, fa felületek vagy akár a plexi dekorálása, de nyomtattunk már tapétára is. A végeredménynek csak a képzeleted szabhat határt. Folyamatosan fejlesztünk, hogy minden felmerülő igény kielégítésére a legfejlettebb géppark álljon rendelkezésre.

Digitális korban élünk, miért ne használnád hát ki ennek az előnyeit is üzleted vagy terméked reklámozásra. A digital signage fogalomkörébe tartozik minden olyan audiovizuális eszköz, amire csak szükséged lehet. Nincs olyan ember, akinek a tekintetét ne vonzaná jobban egy mozgó digitális felület, mint az ugyanakkora nyomtatott kép, vagy felirat. Üzletedben, bemutatótereidben vagy kirakatodban sokkal inkább meg akad majd a szemük a monitoron megjelenített reklámokon, videófalakon, mint akár a legjobb papírplakáton, úgyhogy érdemes megfontolnod egy ilyen rendszer felállítását.

A feltételezett magasabb ár elsőre ugyan riasztó lehet, valójában azonban a szükséges készülékek ára folyamatosan csökken, a sok egyszeri, kisebb kiadás pedig nem feltétlenül olcsóbb az egyszeri hosszú távú befektetésnél. Hiszen a digital signage nyújtotta felületeken, könnyen, gyorsan és többletköltség nélkül jeleníthetsz meg új és új, folyamatosan változó, sőt esetenként interaktív tartalmakat.

Mi megkeressük a számodra leginkább megfelelő, legkifizetődőbb megoldást. Gondoskodunk a vezérléséhez szükséges hardverekről és szoftverek, a célhoz legjobban illő kijelzőkről és hangrendszerekről, a rendszer felállításáról és beüzemeléséről, és ha kell, üzemeltetjük és karban is tartjuk az általunk létesített rendszereket. Neked már csak a tartalommal kell megtöltened őket.

Sokszor előfordul, hogy valami új, valami innovatív kell. Mi ezeknél a megkereséseknél kezdünk el csak igazán élni, hiszen a kreatív csapatunk és mérnökeink élvezik az új kihívásokat. Az egyedi reklámeszközök fejlesztésénél nem ijedünk meg, ha valami olyan gyártási, esetleg műszaki technikát kell kikísérleteznünk, amit még senki sem próbált meg korábban.

A design mellett akkor is nagy hangsúlyt fektetünk a technikai megvalósítás finomságaira, ha nagy ritkán ismeretlen területeken kell helyt állnunk. A vérünkben van a kísérletezés. Saját fejlesztésű vezérlőrendszerekkel illetve kivitelezési technikákkal minden ötletet valóra tudunk váltani és minden megkeresésnek eleget teszünk.

Kapcsolatfelvétel

4 + 2 =

Ha érdeklődnél, tanácsadásra van szükséged, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

Cím

Megaplex Kft.
Adószám: 23790207-2-43
1238 Budapest, Oázis utca 3.

Kapcsolat

info@plexi.hu
+36 1 950 4735